print header
click logo 135x37
print icon

Ny Click butik i Esbjerg midtby

Indehaver af Click i Sædding Centret, Frank Leed, åbner 1/4 ny butik i Kirkegade 19 i Esbjerg.
Clickesbjerg 715x310px

Ambitionerne fejler bestemt ikke noget hos Frank Leed. Han vil ganske enkelt lave byens flotteste fotoforretning i Kirkegade, når han den 1. April åbner dørene til sin anden Click forretning.

 

“Jeg var slet ikke i tvivl, da jeg så, at lokalerne var ledige efter at Sony Center Esbjerg desværre måtte lukke. Beliggenheden og lokalerne er helt ideelle til den fotoforretning, som jeg ønsker at lave. Og det er ganske enkelt Esbjergs flotteste fotobutik. Af samme grund har jeg også købt inventaret og det hele,” siger Frank Leed med et smil, der ikke kan skjule, at han glæder sig til at drive forretning i Esbjergs centrum.

 

"Forretningen i Sædding Centret fortsætter uændret, og jeg vil også selv være at finde herude,” siger Frank Leed, der i første omgang ansætter en butikschef og tre assistenter til forretningen i Kirkegade.

 

I den nye forretning kommer man til at kunne finde alle de store mærker indenfor spejlrefleks-kameraer som Sony, Nikon og Canon, ligesom der vil være mulighed for at leje objektiver og ikke mindst lave storformat-prints i butikken.

Derudover vil butikken naturligvis rumme mulighed for at få lavet plakater, fotobøger, årskalendere, pasfotos og meget mere. Ydermere ser Frank også en stor fremtid indenfor mobiltelefon-billeder, og vil derfor give folk mulighed for, at de kan komme ind og printe billeder direkte fra deres smartphones. I det hele taget er det ikke ambitioner, det skorter på.

 

“Jeg ønsker, at det skal være en oplevelse at komme ind i min fotobutik. Derfor vil der også være et bredt udvalg af de bedste varer, som man kan komme ind og fysisk se og mærke,” fortæller 44-årige Frank Leed, hvis forretning i Sædding Centret, som han har haft i godt 20 år, kører godt.

 

“Det er selvfølgelig også medvirkende til, at jeg siger, nu skal det være. Tiden er ganske enkelt kommet til at tage chancen, og jeg tror på, der er en fremtid for en kvalitetsbutik med et højt serviceniveau og faguddannet personale,” lyder det fra den altid smilende Frank Leed, der privat bor med sin kone og børn i Alslev ved Varde.

 

Click er en frivillig kæde hvor hver butik har sin egen ejer der brænder for foto og video, og bruger CLICK som fælles navn for samarbejdet.

ClickEsbjergFrankPortraet
Frank Leed åbner 1/4 sin anden Click-butik. Den nye butik er placeret Kirkegade 19, 6700 Esbjerg C.
esbjerg facade 1 500px
esbjerg inde 1 500px
esbjerg inde 2 500px
esbjerg personale 1 500px
Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.