print header
click logo 135x37
print icon
Click udvider udvalget og tilbyder nu

Coffee table bøger

Click & Forlaget Ajour præsenterer nu et bredere udvalg af fotobøger i din lokale Click-butik.
Herunder finder du et udvalg af bøgerne. For at se og købe bøgerne - kig da forbi din lokale Click-butik.
Ajour Norreport station

Nørreport Station

Fortiden og nuet - fanget gennem 4 år.

Den er ved at forsvinde - den Nørreport Station, som i næsten 100 år har været det travleste trafikknudepunkt i Skandinavien. Et omdrejningspunkt, en gennemgangslejr for op mod 300.000 mennesker hver eneste hverdag. Men Klaus Holsting har fastholdt den med sine fotografier - gennem 4 år, nat og dag, året rundt. Fanget sjælen oppe og nede på det sted, han selv kalder "Danmarks eneste rigtige undergrundsstation."

Tekster om Nørreport Station af Søren Ulrik Thomsen, Klaus Lynggaard, Morten Søndergaard, Rune Lykkeberg, Bo Tao Michaëlis og Klaus Holsting.

Pris kr. 149,-

streg
Ajour UntoldStories

Untold Stories

Andre billeder fra Steffen Jensen

Gennem næsten 30 år har Steffen Jensen arbejdet som journalist i Mellemøsten, de sidste 23 år som TV2s faste korrespondent. Men mange af hans oplevelser kommer aldrig på tv-skærmen. Dem får du her - sammen med hans egne fotografier. "Bogen bygger på mine notesbøger og dagbogsnotater. Og på de følelser og erindringer, der vælder frem, når jeg bladrer i mine fotografier fra de ofte omtumlede dage."
Steffen Jensen tager os med til Jerusalem, "en velsignet forbandelse af en by, der helt mangler den gyldne middelvej. Fantastisk og forfærdelig."
Til Israel-Palæstina-konflikten, hvor den ene dags aktion bliver undskyldningen for næste dags angreb. Men hvor der også leves en hverdag, til tider i sameksistens.
Og vi følger hans oplevelser under Det Arabiske Forår.

Pris kr. 199,-

streg
Ajour Outcast

Outcast

Det ses ikke værre og fås ikke bedre.

Da Jakob Carlsen for over 10 år siden for første gang besøgte Indien, lagde han ikke mærke til de mennesker, der levede uden for kastesystemet. Men på flere rejser i Sydøstasien de efterfølgende år koncentrerede han sig om at finde og vise det liv, som millioner af mennesker har i lande som Indien Pakistan, Bangladesh and Nepal. Det er hverdagsbilleder af livsbetingelserne på bunden af samfundet.

Wall Street Journal bruge en halv side på bogen, og den var i 2012 blandt de 10 bøger, der blev udpeget som årets bedste fotobøger det år.

Pris kr. 149,-

streg
Ajour MusikalskePortraetter

Musikalske portrætter

I selskab med de største...

Jan Perssons billeder af musikere kan man støde på overalt, også i dag. Bogforsider, aviser, magasiner, pladeomslag og cd-covers. Hans billeder fandt vej til de store musikblade i udlandet: Melody Maker i England, Downbeat og Rolling Stone Magazine i USA. I bogen suppleret med hans oplevelser fra den tid. Personlige fortællinger om musikalske øjeblikke, som de fleste er for unge til at have oplevet, andre er så heldige at have været en del af - og de færreste kom så tæt på, som Jan Persson var.
Navne? David Bowie, Bob Dylan, Ella Fitzgerald, Oscar Peterson, Frank Zappa, Louis Armstrong, Beatles, Janis Joplin, Miles Davis - og der er flere!
Pris kr. 149,-

streg
Ajour AAP2013

Årets Pressefoto 2012/13

Årets Pressefoto 2012-2013 er fotograferet af fotojournalist Marie Hald.
Også Lærke Posselt, Sofie Amalie Klougart, Morten Germund og Asger Ladefoged hentede gevinster ved årets prisuddeling på Diamanten 1. marts 2013.
Samtlige 155 billeder fra årets udstilling er med i bogen.

Pris kr. 49,-

streg
Ajour AAP2008 2012

Årets Pressefoto 2008-2012

4 bøger i sampak.

Bøgerne er Årets Pressefoto 2008/09, 2009/10, 2010/11 og 2011/12.

Flotte og velkendste pressefotos, som alle er værd at tage et kig på.

Pris kr. 99,-

streg
Ajour Brassai

Brassaï in America

Brassaï er Brassaï - og alligevel...

Brassaïs billeder fra Paris var i en vis forstand stillestående: Prostituerede, der poserede; elskende i omfavnelse; hjemløse på gaden.
Da han kom til New York, blev han fanget af skyskraberne som næsten grafiske figurer - plus hele denne mængde af mennesker; den stadige bevægelse og dynamik.
Og så viser bogen mange eksempler på det, man normalt ikke forbinder med Brassaï: Farvebilleder.

Pris kr. 279,-

streg
Ajour Cardiff After Dark

Cardiff After Dark

Der er i dén grad liv i mørket!

Der er godt nok tryk på i den engelske by Cardiff, når festen i gaderne begynder - after midnight!
Nok er det mørkt, men ellers er det ret kulørt. Hele det menneskelige liv udspilles her i fuld offentlighed: Glæde og tristhed; ydmygelse og omsorg; ensomhed og kammeratskab.
"Disse billeder giver os virkelig plads ved ringside", skrev Martin Parr om kollegaens nattemørke og kulørte billeder.

Pris kr. 199,-

streg
Ajour MagnumMagnum

Magnum Magnum

MAGNUM betyder stor - og stort er det!

Der er blevet plads til 69 forskellige fotografer i denne i enhver henseende store bog. Dermed plads til både store fotografer fra det 20. århundrede, men også de moderne mestre og nogle fra vor egen tid. Og det er ikke kun de næsten ikon-agtigt kendte fotografier, bogen bringer. Der er en række overraskelser undervejs - men aldrig dårlige!

Pris kr. 199,-

streg
Ajour PhotoBox

Photobox

Det er nærmest top 250

Det er forbløffende og inspirerende at kunne bladre gennem 250 af verdens bedste fotografer. At se, hvor meget og hvor meget forskelligt fotografiet kan, i bogen her med mennesket som det primære motiv.
Konceptet er enkelt og klart: Der er et enkelt, helsides fotografi, taget af den pågældende fotograf, mange af dem af ikonisk karakter. Så er der en kort biografi og en tekst om fotografen og billedet. Berigende.

Pris kr. 199,-

streg
Ajour How To Read A Photograph

How to Read a Photograph

Hvordan man aflæser et fotografi...

...er titlen, og det er Ian Jeffrey ærinde: At flytte os fra kun iagttagelse til også at forstå. Han har med denne bog lavet grundbogen, hvis man vil uddybe sin forståelse af de store fotografer og deres arbejde. For at blive endnu klogere, hvad enten man er fotograf eller tilskuer.
"Om at forstå, at tolke og at nyde de store fotografer", er bogens undertitel. Og det sætter forfatteren os i stand til.

Pris kr. 199,-

streg
Ajour StreetPhotographyNow

Street Photography Now

Ud på gaden, drenge og piger!

Der er over 300 fotos i bogen fra alverdens gader, undergrundstog, indkøbscentre, strande og parker. I New York, Tokio, New Delhi, Dakar - og London med den danske fotograf Nils Jørgensen.
Sammen med fire essays giver bogen et fascinerende billede af genren - og af menneskelivet. Kærligt, morsomt og inspirerende.

Pris kr. 229,-

streg
Ajour Street Photography Manifesto

The New Street Photography Manifesto

Ud på gaderne med dit kamera.

- og fang livet derude!
Tidens kameraer er lette, helt ned til mobiltelefonens muligheder, og det er jo perfekt til at fange hverdagens situationer, uden nogen når at lægge mærke til, at der bliver fotograferet.
De store fotografer har altid været ude på gaden - det er der ikke i sig selv noget nyt i - men de seneste år er mange fotografer verden over begyndt at bruge den billige, hurtige teknik med de muligheder og den æstetik, der følger med.
Bogen inspirerer til at få øje på de store muligheder for en genre, der helt overvejende udfolder sig i bylivet; og der er masser af tricks og teknik at hente her.

Pris kr. 119,-

streg
Ajour Photography whole story

Photography - The Whole Story

Hele historien - grundig, pædagogisk og fascinerende.

Med over 1000 farvebilleder og et originalt layout med små udsnit af fotografiet får man en meget interessant og grundig gennemgang. Ikke kun af fotografiets historie, men også af dets genrer og virkemidler. Lige fra det allertidligste over de store spring i udvikling til nutidens omfattende palet af muligheder.

Pris kr. 199,-

streg
Ajour WPP2013

World Press Photo 2013

Udvalgt blandt flere end 100.000 billeder fra fotografer over hele verden har juryen udpeget 3 vindere i hver af de 9 kategorier. At det giver de ypperste eksemplar på, hvad fotografiet og fotografer kan, er der ikke megen tvivl om.

Slapt der, som vi næsten er vant til, danske fotografer med i det udsøgte selskab? Ja, det gjorde Jan Grarup, Søren Bidstrup og Jacob Ehrbahn. Men de andre er nu også værd at kigge på!

Pris kr. 149,-

Leder du efter inspiration til dine egne billeder, eller nyder du blot at se på fantastiske fotografier, kan Click nu tilbyde Coffee Table Bøger.

I samarbejde med Forlaget Ajour har vi taget et sortiment ind i alle Click-butikker, hvor du nu kan købe fotobøger om alt fra Amerika i 1950'erne til Årets bedste billeder.

 

Bøgerne er skrevet på dansk eller engelsk, og er udover spændende læsning også noget, som vil gøre sig flot på stuebordet.

 

Om forlaget Ajour:

Forlaget Ajour er ejet af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har de seneste 10-12år udviklet sig til at udgive 10-15 bøger om året inden for sine kerneområder.

Alt fra lærebøger til uddannelsen, til bøger der kan være med til at skabe debat til faget og branchen - og videre ud til at beskæftige sig med fagets situation, problemer og muligheder i demokratiet.

 

Ajour importerer også bøger på originalsproget inden for vores interesseområde fra store dele af verden.

Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.