print header
click logo 135x37
print icon
elev 350x523

Har dette fanget din interesse,

så tøv ikke med at

sende din ansøgning.

Elev hos Click

  • Finder du billedkommunikation fascinerende?
  • Har du lyst til at formidle?
  • Kan du lide at fotografere?
  • Klinger IT, megapixels, digital foto og moderne teknologi godt i dine øre?
  • Har du en sælger i maven?


Uddannelsen Salgsassistent med speciale: Foto, er en spændende og lærerig uddannelse som varer 2 år i praktik i en Click-butik. I løbet af praktiktiden, kommer du 4 gange 14 dage på fagskole, som er en fælles uddannelse til fotohandlere. Fotobranchen er digital. Fotobranchen er under konstant og hastig udvikling.
Fotouddannelsen er den optimale platform for salg indenfor den digitale & elektroniske billedverden.

Du lærer fagbegreber, udtryk og opnår håndværksmæssige færdigheder, så du i butikken bliver i stand til at formidle fordele og værdifulde udbytter for fotobranchens kunder indenfor en meget bred vifte af produkter.

Du afslutter din uddannelse med gennemførelsen af en praktisk opgave - en fagprøve - i butikken. Du, din chef og Handelsfagskolen fastsætter i fællesskab "En opgaveformulering", som munder ud i en handlingsplan.

Efter den praktiske gennemførelse hjemme i butikken skal du kort beskrive, hvad du gjorde før/under og efter aktiviteten for at optimere dine resultater.
Denne rapport danner udgangspunktet for en mundtlig eksamination - Glæd dig, denne sidste "opgave" er måske den allerbedste læreproces i praktikforløbet!

På Handelsfagskolen vil du blive undervist af lærere, der har en pædagogisk uddannelse og derudover selv er butiksuddannede i fotobranchen. Du vil blive undervist i lokaler, der ligner butikker, og hvor der hele tiden kommer aktuelle og autentiske vareprøver.

 

Undervisningen på fotouddannelsen finder sted på Handelsfagskolens afdeling i Odder. Langt de fleste elever er indkvarteret på skolen i løbet af undervisningsmodulerne, hvilket giver særlige faglige og sociale muligheder - og minder der varer resten af livet.

Læs mere om uddannelsen her.

 

Har dette fanget din interesse, så tøv ikke med at sende din ansøgning direkte til en Click-butik i nærheden af dig, eller på info@click.dk , hvorefter vi vil formidle ansøgningen videre.

Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.