print header
click logo 135x37
print icon
Kursus 715x350

Kurser/Foredrag

Click afholder nogen af landets bedste kurser og foredrag om foto. Vi ligger vægt på at formidle den spændende viden ud til dig, på et niveau som passer til dig. Alle undervisere er fotohandlere som dagligt sælger dig dit nye kamera – de er ”fotonørder”, og har derfor styr på teknikken.

Som fotograf, uanset ambitionsniveau, kan man altid lære nyt. Det kan være alt fra det grundlæggende teori til de mere tekniske og komplicerede, som pludselig går op i en højere enhed, når man hører andre fortælle og forklare det på nye måder.
Er man helt ny i sit kamera, vil man helt sikkert få et stort udbytte med hjem - og få forklaret elementer, som gavner i alle fotograferinger derefter.
Du vil føle dig mere til rette med kameraet, og ikke bruge mange kræfter på at tæmme det, men bruge energien på kreativiteten i stedet.

Fælles for alle kurser er, at de løbende bliver revurderet, finpudset og opdateret med de nye billeder og måder at forklare ting på, så udbyttet er så givende for kursisten som muligt. I takt med at efterspørgslen på et kursus med et bestemt emne stiger, vil de enkelte butikker imødekomme disse, og designe et nyt kursus. Det kan være alt lige fra fotografering i studie til kurser i efterbehandling.

Udvalget af kurser og hyppigheden af disse kan variere fra butik til butik. Hvis du vil se udvalget, kan du vælge butikken i boksen herunder, og se hvilke aktuelle kurser de har i nærmeste fremtid. Der kan ind i mellem være ventelister på de mest populære kurser - vi anbefaler dig derfor at reservere en plads på kurset, så tidligt som muligt. Der kan være en anden som har taget din plads, hvis du venter for længe.


Det er også en stor fordel at holde øje med din lokale Click-butiks udvalg løbende, da de kan skaffe forskellige kurser, som de normalt ikke tilbyder.

Vælg din lokale butik

info ikon 17x17
Lej et Canon eller Nikon
objektiv. Vi har et bredt
udlejnings sortiment.

Lej et objektiv

Lej et Canon eller Nikon objektiv. Vi har et bredt udlejnings sortiment.
Med Clicks populære 
fotobøger er du godt 
rustet til at fotografere 
ethvert motiv.
Se udvalget her.

Click's bogserie

Med Clicks populære fotobøger er du godt rustet til at fotografere ethvert motiv. Se udvalget her.
Bestil billeder eller
funprodukter hos Click.
Vi har et bredt udvalg,
og leverer en høj kvalitet.

Bestil print

Bestil billeder eller funprodukter hos Click. Vi har et bredt udvalg, og leverer en høj kvalitet.
Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.