print header
click logo 135x37
print icon

Lej et objektiv

Lej et Canon, Nikon eller Sony objektiv hos Click. Vi har et bredt udlejningssortiment.

Med muligheden for at leje – eller eje – et objektiv, kan du med dit eget digitale spejlreflekskamera ”få øje på endnu mere”. Det bliver f.eks. muligt for dig at komme endnu tættere på motivet og nedbryde barrierer som vanskelige forhold eller påtrængende nærhed.

På den måde får du adgang til en helt ny verden af spændende motiver i et ellers ordinært miljø og får derved ekstraordinært gode billeder. Skal du f.eks. på safaritur eller fjeldtur eller holder du blot af den danske natur, ja så har du mulighed for at komme helt tæt på de motiver, du finder interessante.

 

Du betaler kun et depositum på 100,00 DKK for reservation af produktet. Den resterende pris betales i butikken ved afhentning, hvor depositummet fratrækkes den endelige pris.

OBS: Afhentning af det valgte objektiv kan ske EFTER kl. 12:00 på afhentningsdagen, og skal indleveres igen INDEN kl. 12:00 på indleveringdagen.

 

NB: HUSK AT MEDBRINGE BILLEDLEGITIMATION, SYGESIKRINGSKORT SAMT GYLDIG POLICE PÅ DIN INDBOSFORSIKRING, NÅR DU KOMMER FOR AT LEJE ET OBJEKTIV.

 

Det er maksimalt muligt at leje 3 objektiver ad gangen pr. husstand!

 

ADRESSEN PÅ SYGESIKRINGSKORTET OG POLICEN PÅ DIN INDBOSFORSIKRING SKAL STEMME OVER ENS.

pristabel knap 109x34

Vælg et objektiv

Producent
Pick a date
Pick a date
1
Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.