print header
click logo 135x37
print icon
Få øje på mere

Lej et objektiv

Hvis du er i tvivl om, hvilket objektiv du skal købe, eller har du bare brug et bestemt objektiv til en bestemt lejlighed, så har du mulighed for at leje objektiver i din lokale Click butik.

Med mulighed for at leje - eller eje - et objektiv, kan du med dit eget spejlreflekskamera "få øje på endnu mere" og dermed tage endnu bedre billeder. Det bliver f.eks. muligt for dig at komme endnu tættere på motivet og nedbryde barrierer som vanskelige forhold eller påtrængende nærhed. På den måde får du adgang til en helt ny verden af spændende motiver i et ellers ordinært miljø og får derved ekstraordinært gode billeder.


Skal du f.eks. på safaritur eller fjeldtur eller holder du blot af den danske natur med smukke blomster og spændende insekter, ja så har du mulighed for at komme helt tæt på de motiver, du finder interessante. Hos Click - din fotorådgiver - giver vi gerne gode råd og vejleder dig om de mange muligheder. Du kan også læse meget mere og valg af objektiver i vores store online leksion.


Reserver et objektiv online

Hos Click kan du reservere et objektiv til lige den dag du har brug for. Så er du sikker på atdet ikke er udlejet til anden side når du står og skal bruge det. Herunder kan du vælge den lokale butik du gerne vil afhente objektivet i. Du bliver så ført over på den lokale butiks reservationssystem hvor du kan lave din reservation. Vær opmærksom på at du ikke kan få objektivet tilsendt, men skal hente det i den valgte butik. Det koster 100,00 DKK i depositum at reservere et objetiv. Depositummet fratrækkes senere den endelige pris, når objektivet afhentes i butikken.

 

Bemærk det er maksimalt muligt at leje 3 objektiver ad gangen pr. husstand.

objektiver dreng 530x664

Vælg din lokale butik

info ikon 17x17
Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.